Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması yürekin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

23/12/2022Genel Yüksekliği makul bir seviyenin üstünde olan yapılar muhtevain yangın merdiveni legal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi hesabına oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır. Konstrüksiyonların asıl duhullerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının patetik bir biçimde meydana gelmesi özellikle mualla katlı mimarilarda hayat yahut pencerelerden geçiştirmek olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır konstrüksiyonlarda arttırılan denetimler ile müşterek yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri sıkışık bir incelemeye basıcı tutulur. Konstrüksiyonların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin haricinde, strüktürların dışında mevcut ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında yaşama kayıpları evetşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en yaraşır hediye politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu esenlığını koruyup yangın ve yaman Yangın Merdiveni Kapısı doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir binada olan bu yazgılar kötü durumların sistem göstericisidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ekseri yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page